We make it visible
Offerte

Raamstickers - boost je visibiliteit

Signit Raamstickers Stad Gent 01 | Signit
Visibiliteit in de vitrine

Geschikt kader voor je verhaal

Met raamstickers maak je van elke bezoeker of passant een potentiële ambassadeur van je merk of bedrijf. Je zet er je bedrijfsidentiteit mee in de verf. En je draagt tijdelijk of permanent een pakkende boodschap uit. En dat in een waaier van vormen, kleuren en formaten.

01.
Met raamreclame beslis jij over de levensduur van je boodschap. Afhankelijk van het type folie gaan je raamstickers weken- tot jarenlang mee. Tijdelijke promo of permanent logo? Jij kiest, wij plakken. Op jouw verzoek halen we de belettering nadien weer weg, zonder sporen na te laten.
02.
Ingetogen of opvallend. Een of meer kleuren. Mini of maxi. Vertel ons je wensen. En wij zetten jouw ideeën om in een ontwerp dat je ramen en je huisstijl eer aandoet. Perfect bedacht, uitgevoerd en geplaatst. Resultaat: een etalage waarvoor mensen graag een blokje om lopen.
03.
Raamstickers zijn zoveel meer dan een middel om iets te vertellen. Zo zijn er speciale folies met flink wat extra’s. Bijvoorbeeld om zonlicht te weren, inkijk te beperken of een reflecterend vlak te creëren. Met kleurfolies baken je op heldere wijze zones af, van pastel tot fluo.
Foto 4 10 18 12 04 44 | Signit
Van ontwerp tot plaatsing

Goed aangep(l)akt

Signit gaat aan de slag met je bestaande ontwerp. Of je schakelt onze grafische ontwerpers in om een nieuw idee vorm te geven. Ontwerp goedgekeurd? Dan maken we jouw raamstickers in ons eigen atelier. Ook voor de plaatsing reken je op onze professionals. Glad en naadloos, dat spreekt voor zich.

Mogelijkheden
 • Eenvoudige kleefletters
 • Uv- of zonwerende folie
 • Zandstraalfolie
 • Spiegelfolie
 • Kleurfolie
Krijg heldere antwoorden op veelgestelde vragen

Wegwijs in Raamstickers

 • Hoeveel kosten raamstickers?
  +
  -

  Dat hangt af van drie factoren: de afmetingen, snijfolie en/of digitale prints. Precieze prijs kennen? Vraag meteen je offerte.

 • Moeten mijn ramen schoon zijn?
  +
  -

  Ja. Om de belettering netjes en nauwkeurig aan te brengen, werken we op een zuivere en vetvrije ondergrond.

 • Hoe onderhoud ik mijn raambelettering?
  +
  -

  Simpel: gewoon je ramen (laten) poetsen met water en een neutrale zeep. Of met schoonmaakmiddelen zoals Instanet. Wel opletten met bijtende producten. Die kunnen de lijmlaag beschadigen waardoor de folie of stickers loskomen.

 • Hoe lever ik bestanden aan?
  +
  -

  Dat doe je digitaal. Ofwel op een usb-stick, ofwel via e-mail aan info@signit.be. Grote bestanden versturen? Via WeTransfer graag.

 • Welke bestandsformaten verwerken jullie?
  +
  -

  Om een goede drukkwaliteit te verzekeren, aanvaarden we enkel beelden in hoge resolutie (EPS-bestanden) en logo’s die vectorieel (met lijntekening) opgeslagen zijn. Voor een optimale kleurweergave moet je bestand gebruikmaken van het CMYK-kleurmodel.

  Geen idee waarover we het hebben? Contacteer ons voor opheldering.

Eén aanspreekpunt

Van ontwerp tot plaatsing

Grafisch ontwerp bestanden | Signit
Grafisch ontwerp
Nog geen ontwerp ter beschikking? Onze grafisch vormgevers gieten je idee in een passend visueel kleedje. Daarbij vertrekken we van je logo of huisstijl, al dan niet bijgeschaafd. Of we gaan vanaf een blanco blad aan het werk. Wat ook het uitgangspunt is, we zorgen voor illustraties die aansluiten bij wat jij voor ogen hebt.
Meer over grafisch ontwerp ×
DSCF0837 | Signit
Totaaloplossingen
Graag maximale ontzorging? Ga voor onze totaaloplossingen: van ontwerp en productie tot plaatsing. Dat scheelt tijd en kopzorgen. Het resultaat: niets op aan te merken, wél opmerkelijk.
Meer over totaaloplossing ×

Interesse om samen te werken?

Benieuwd hoeveel jouw opdracht kost? Vraag nu je offerte aan via het invulformulier. Je vindt ze zo spoedig mogelijk in je mailbox.
Ontvang een offerte ×
Daag ons uit

Visuele reclame nodig?

Jouw verwachtingen zijn hoog, onze drempel laag. Contacteer ons om je project te bespreken of meteen een bestelling te plaatsen.
Prettige en professionele samenwerking gegarandeerd!
Contacteer ons ×