We make it visible
Offerte

Melkglasfolie - subtiel in de kijker en minder inkijk

Signit zandstraal 02 | Signit
Privacy op de koop toe

Smaakvolle reclame

Met melkglasfolie, ook wel zandstraalfolie, sla je twee vliegen in één klap. Je geeft op smaakvolle wijze je logo, bedrijfsnaam of boodschap weer. Terwijl je tegelijk de inkijk beperkt. Klasse met flink wat extra’s.

01.
Melkglasfolie oogt subtiel en stijlvol. Ideaal als je het graag sober houdt en toch zichtbaarheid wil geven aan je merk of logo. De zelfklevende folie vormt de perfecte achtergrond om je gekozen afbeelding klassevol weer te geven. Uitgesneden, met opdruk, zwart of een kleurtje … het kan allemaal.
02.
Zandstraalfolie beperkt de inkijk zodat je maximale privacy geniet. Bovendien blijft de natuurlijke lichtinval en het ruimtegevoel behouden. Goed voor wakkere geesten in je vergaderzaal. De matte melkglasfolie weert ook de zon voor een beter binnenklimaat.
03.
Ben je handig? Dan bestel je de melkglasfolie met een motief of uitsnijding naar keuze bij ons, en plaats je hem zelf. Nog makkelijker: vraag onze professionals om je ramen piekfijn aan te kleden.
Signit zandstraal 01 | Signit
Van ontwerp tot plaatsing

Goed aangep(l)akt

Vertel ons wat je van je melkglasfolie verwacht. Wij ontwerpen en maken je bestickering in ons atelier. Voor de plaatsing kies je uit twee opties: je gaat zelf aan de slag, of je rekent op onze plakkers.

Mogelijkheden
 • Folie met motief
 • Folie met logo, merknaam of reclameboodschap
 • Opdruk of uitsnijding

Laat u inspireren

Krijg heldere antwoorden op veelgestelde vragen

Wegwijs in Melkglasfolie

 • Hoe lever ik bestanden aan?
  +
  -

  Dat doe je digitaal. Ofwel op een usb-stick, ofwel via e-mail aan info@signit.be. Grote bestanden versturen? Via WeTransfer graag.

 • Welke bestandsformaten verwerken jullie?
  +
  -

  Om een goede drukkwaliteit te verzekeren, aanvaarden we enkel beelden in hoge resolutie (EPS-bestanden) en logo’s die vectorieel (met lijntekening) opgeslagen zijn. Voor een optimale kleurweergave moet je bestand gebruikmaken van het CMYK-kleurmodel.

  Geen idee waarover we het hebben? Contacteer ons voor opheldering.

 • Hoeveel kost melkglasfolie?
  +
  -

  Dat hangt af van de details en omvang van je project. Een eenvoudig ontwerp op een kleine oppervlakte kost minder dan een groot en ingewikkeld ontwerp met veel snijwerk. Benieuwd naar de prijs? Vraag nu je offerte.

 • Verduistert zandstraalfolie?
  +
  -

  Nauwelijks. Met het blote oog merk je het verschil zelfs niet. Melkglasfolie houdt ongeveer 10 procent van het licht tegen.

 • Zorgt zandstraalfolie voor privacy?
  +
  -

  Zeker weten. Met melkglasfolie belemmer je de inkijk volledig. Geen ongewenste blikken meer en 100 procent privacy.

Eén aanspreekpunt

Van ontwerp tot plaatsing

Grafisch ontwerp bestanden | Signit
Grafisch ontwerp
Nog geen ontwerp ter beschikking? Onze grafisch vormgevers gieten je idee in een passend visueel kleedje. Daarbij vertrekken we van je logo of huisstijl, al dan niet bijgeschaafd. Of we gaan vanaf een blanco blad aan het werk. Wat ook het uitgangspunt is, we zorgen voor illustraties die aansluiten bij wat jij voor ogen hebt.
Meer over grafisch ontwerp ×
DSCF0837 | Signit
Totaaloplossingen
Graag maximale ontzorging? Ga voor onze totaaloplossingen: van ontwerp en productie tot plaatsing. Dat scheelt tijd en kopzorgen. Het resultaat: niets op aan te merken, wél opmerkelijk.
Meer over totaaloplossing ×

Interesse om samen te werken?

Benieuwd hoeveel jouw opdracht kost? Vraag nu je offerte aan via het invulformulier. Je vindt ze zo spoedig mogelijk in je mailbox.
Ontvang een offerte ×
Daag ons uit

Visuele reclame nodig?

Jouw verwachtingen zijn hoog, onze drempel laag. Contacteer ons om je project te bespreken of meteen een bestelling te plaatsen.
Prettige en professionele samenwerking gegarandeerd!
Contacteer ons ×