We make it visible
Offerte

Grafische vormgeving -
meer dan een mooi kleedje

06 blck branding mockup | Signit
Oogst aandacht
met visuals

De kracht van beelden

Beeldmateriaal is vaak het eerste wat potentiële klanten van je bedrijf te zien krijgen. Denk aan je logo op een folder, belettering op bedrijfswagens of je merknaam op de kantoorgevel. Wil je een professionele, uniforme en herkenbare identiteit? Dan is goed grafisch ontwerp het fundament.

01.
Niet alle beelden zeggen meer dan duizend woorden. Maar de beelden die wij voor jou ontwerpen zijn gegarandeerd treffend. Ze spreken niet alleen de taal van jouw bedrijf, maar spreken bovenal je doelgroep aan. Krachtig, helder en overtuigend.
02.
Mogen wij ons buigen over jouw grafisch ontwerp? Dan doen we veel meer dan je merk of logo in een knap kleedje steken. We vertrekken van je bedrijfsidentiteit, en ontwerpen met de uitvoering in gedachten. Zo krijg je een ontwerp dat de ‘drager’ als gegoten zit. Fraai en functioneel.
03.
Onze grafisch ontwerpers geven je visuele communicatie een onderscheidend vermogen. We bouwen letterlijk mee aan je imago, en zorgen ervoor dat elke visuele uiting uniform is. Daardoor geniet je bedrijf of merk meer erkenning en herkenning.
14 lucid branding mockup | Signit
Ideeën zeggingskracht geven

Eerst verkennen,
dan vormgeven

Simpel gesteld is grafische vormgeving het zichtbaar maken van een idee. Heb je zelf een concept in gedachten? Dan is dat ons uitgangspunt. Toch denken we graag met je mee van in het begin. Dat doen we door te luisteren en ons in te leven. Om te ontdekken wie je bent, wat je doet, voor wie en waarom.

Identiteit en doelstelling in kaart gebracht? Dan volgt het creatieve proces met vormen, kleuren, lettertypen, noem maar op.

Als het ontwerp op punt staat, verzorgen wij het drukwerk op de gewenste dragers.

Mogelijkheden
 • Herwerken van bestaande visuals
 • Een nieuwe look & feel ontwerpen
 • Een design verfijnen/aanpassen voor specifieke dragers en ondergronden
Krijg heldere antwoorden op veelgestelde vragen

Wegwijs in Grafische vormgeving

 • Hoe lever ik bestanden aan?
  +
  -

  Dat doe je digitaal. Ofwel op een usb-stick, ofwel via e-mail aan info@signit.be. Grote bestanden versturen? Via WeTransfer graag.

 • Welke bestandsformaten verwerken jullie?
  +
  -

  Om een goede drukkwaliteit te verzekeren, aanvaarden we enkel beelden in hoge resolutie (EPS-bestanden) en logo’s die vectorieel (met lijntekening) opgeslagen zijn. Voor een optimale kleurweergave moet je bestand gebruikmaken van het CMYK-kleurmodel.

  Geen idee waarover we het hebben? Contacteer ons voor opheldering.

Eén aanspreekpunt

Van ontwerp tot plaatsing

Grafisch ontwerp bestanden | Signit
Grafisch ontwerp
Nog geen ontwerp ter beschikking? Onze grafisch vormgevers gieten je idee in een passend visueel kleedje. Daarbij vertrekken we van je logo of huisstijl, al dan niet bijgeschaafd. Of we gaan vanaf een blanco blad aan het werk. Wat ook het uitgangspunt is, we zorgen voor illustraties die aansluiten bij wat jij voor ogen hebt.
Meer over grafisch ontwerp ×
DSCF0837 | Signit
Totaaloplossingen
Graag maximale ontzorging? Ga voor onze totaaloplossingen: van ontwerp en productie tot plaatsing. Dat scheelt tijd en kopzorgen. Het resultaat: niets op aan te merken, wél opmerkelijk.
Meer over totaaloplossing ×

Interesse om samen te werken?

Benieuwd hoeveel jouw opdracht kost? Vraag nu je offerte aan via het invulformulier. Je vindt ze zo spoedig mogelijk in je mailbox.
Ontvang een offerte ×
Daag ons uit

Visuele reclame nodig?

Jouw verwachtingen zijn hoog, onze drempel laag. Contacteer ons om je project te bespreken of meteen een bestelling te plaatsen.
Prettige en professionele samenwerking gegarandeerd!
Contacteer ons ×